mitteuropa

Välkommen att knyta nya bekantskaper i en nätverksträff inom vätgas- och bränsleceller. Här ges också möjlighet till provkörning av bränslecellsbil!

Bränslecellsfordon tankas med vätgas på några få minuter, de går ca 50-80 mil på en tank (oberoende av utomhustemperatur) och deras enda utsläpp är ren vattenånga. De större biltillverkarna som Toyota, Hyundai, Honda, har redan vätgasbilar i serieproduktion och inom de närmsta åren kommer världens tio största biltillverkare att ha modeller på marknaden. Även lättare bussar och lastbilar kommer nu med denna teknik.

Tid: Onsdag 10 maj, kl. 15-17
Plats: Ruskvädersgatan 12, 418 34 Göteborg (PowerCell Sweden)

OSA gärna till charlotte.askari@vatgas.se om ditt deltagande.

logga_mitt_europaNätverksträffen anordnas inom Mitt Europa, en informationssatsning i hela EU för att visa upp hur stöd från EU används inom olika projekt och bidrar till samhällsutvecklingen. Information kommer att ges om bl.a EU-projekten the Blue Move for a Green Economy och HyLaw.