Almedalen

Välkommen till Glassmagasinet i Visby där Blue Move är med och arrangerar två sessioner under Almedalsveckan 3-4 juli. Här visar vi den kompetens som finns att räkna med i vårt land och den snabba utveckling som sker inom vätgas- och bränslecellssektorn.

Till denna arena välkomnar vi dig som är intresserad av en fossilfri transportsektor samt representanter från myndigheter, näringsliv, kommuner och regioner. Vi ses i Almedalen!

Arena för vätgas och bränsleceller arrangeras i samarbete med Axator, Energigas Sverige, Impact Coatings, Mariestads kommun, myFC, PowerCell Sweden, RE8760, Sandvik, Sandvikens kommun, Siemens, VänerEnergi och Vätgas Sverige.

Transportsektor 3/7
Hydrogen Village 3/7
Energilagring 4/7

Hämta ditt program här:

 

Foto: ©CC BY-SA 2015 ”Almedalen 2015”, av Jan Ainali.