– Offentlige foretak øker tempoet i omstillingen til utslippsfrie og fossilfrie bygge- og anleggsplasser. Leverandørkonferansen er midt i blinken for partnerskapet vårt, sier Jon Eriksen, Kunnskapsbyens prosjektleder i Cleancon.

Leverandører av utslippsfrie anleggsmaskiner og byggeplassløsninger får nå muligheten til å presentere sine løsninger for offentlige utbyggere.

Cleancon-partner LUP (Leverandørutviklingsprogrammet) slår på stortromma 23. september og ønsker velkommen til digital leverandørkonferanse om utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

– Konferansen «Behov møter løsning» er midt i blinken for Cleancon-partnerskapet. Meld dere på, oppfordrer Kunnskapsbyens Jon Eriksen.
Han er prosjektleder i det EU-finansierte prosjektet Cleancon – Clean Construction Machinery, som er en del av Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak-programmet.

Deltakerne vil få innblikk i leverandørenes tilbud av utslippsfrie og fossilfrie klimaløsninger innenfor anleggsmaskiner, kjøretøy, utstyr, byggvarme og -tørk. På konferansen vil det også bli gitt informasjon om myndighetenes kommende krav. Regjeringen har som mål å gjøre bygg- og anleggssektoren fossilfri innen 2025.

Leverandørkonferansen «Behov møter løsning» er rettet mot ledere og fagansvarlige i bedrifter som leverer maskiner med utslippsfrie løsninger til bygg- og anleggsplasser. Her vil de møte klimarådgivere, samt innkjøpere, fagledere og ansvarlige for eiendomsavdelinger som skal gjennomføre offentlige anskaffelser til bygg- og anleggsplasser.