För tredje året i rad är det dags för Innovationsveckan, som är till för alla som utvecklar offentlig sektor. I år medverkar Cleancon med en presentation om upphandling av emissionsfria arbetsmaskiner.

Under veckan 4-8 oktober arrangeras aktiviteter runtom i Sverige. Innovationsveckan fokuserar på att dela och sprida smarta lösningar mellan olika delar av offentlig sektor. Upplägget liknar Almedalsveckan men aktiviteterna kan arrangeras var som helst i landet, antingen genom fysiska möten eller digitalt.

Upphandlingsmyndigheten ordnar, tillsammans med beställarnätverket Klimatneutral anläggningssektor och InfraSweden2030, eventet Framtidens klimatneutrala infrastruktur måste upphandlas nu, den 6 oktober kl. 14.00-15.30. Här medvarkar Cleancon med presentationen Upphandling av emissionsfria arbetsmaskiner – nya utmaningar och lösningar.